Terapii disponibile online

Kinetoterapie pentru a trata / preveni dureri fizice (de spate, umeri, gât, brațe, picioare), pentru relaxarea mușchilor obosiți sau dureroși, pentru întărirea mușchilor slăbiți și pentru a îndrepta și menține o postură corectă sau chiar pentru o recuperare rapida după diferite operații.

Psihoterapie pentru a-si gestiona stresul, problemele de anxietate, atacurile de panică, comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea programului copiilor și al vostru fiind acasă împreună non-stop, gestionarea relației de cuplu etc.

Educatie Emotionala pentru ca, copilul/copiii tăi sa beneficieze de instrumente utile de gestionare a emoțiilor: „spray-ul de curaj”, „tubul furiei”etc.

Suntem un centru de Bowen si inca mai mult decat atat! Lucram cu cei mai buni terapeuti si iti oferim alternativ sau impreuna: cu Terapia Bowen, Kinetoterapie – pentru probleme legate de oase si muschi; Psihoterapie – pentru suferinte emotionale; Educatie Emotionala pentru copiii de peste 3 ani.

Presupunand ca nimic din toate astea nu te ajuta, suntem langa tine mai departe, facilitandu-ti consultatii la colaboratorii nostri: dr. Homeopat, dr. Nutritionist, dr. specializat pe Biorezonanta. Suntem langa tine pas cu pas, nu te abandonam pana nu iti regasesti starea de sanatate, de bine, de echilibru – asta este ceea ce diferentiaza ZEM Center fata de alti terapeuti individuali sau grupati care ofera Bowen sau alte terapii complementare in Cluj!

Avem o prezenta activa si in educatie, cu grupurile de „Educație emoțională” si „Gatit sanatos” dedicate copiilor intre 4-6 ani si 7-9 ani. Evenimentele pentru copii sunt anuntate pe pagina facebook.com/ZemCenter la sectiunea „Evenimente”.

Terapia Bowen

Terapia Bowen este o tehnica manuala, holistica si fara efecte secundare care reechilibreaza organismul atat fizic cat si emotional, lucrand prin sistemul nervos, circulator si limfatic. Academia Bowen din Australia instruieste si acrediteaza toti terapeutii de la nivel mondial. In unele state, terapia Bowen este decontata prin sistemul de asigurari de sanatate!

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata, ce utilizeaza mai multe tipuri de exercitii fizice si poate fi parte a programelor terapeutice profilactice sau de recuperare dupa fracturi, contuzii, afectiuni ale coloanei s.a. sau de recuperare dupa accidente sportive. Se combina excelent cu terapia Bowen pentru rezolvarea problemelor de muschi si oase!

Psihoterapie

Psihoterapia este o terapie prin cuvinte. Aceasta îi ajută pe oameni să facă față mai bine dificultăților emoționale și comportamentale cu care se confruntă. O persoană care ia decizia de a merge la psihoterapie este o persoană care are curajul de a accepta că are o vulnerabilitate. Conștientizarea faptului că există ceva ce te deranjează este primul pas spre vindecare.

Ce tratam ?

Ne bucuram mult că ai ales să afli mai multe despre ce înseamnă a avea o viață sănătoasă cu ajutorul terapiilor complementare! Primul și cel mai important lucru pe care trebuie sa-l știi este că apelarea la o terapie potrivita este doar una dintre responsabilitățile pe care le avem față de noi înșine.

Celelalte sunt:
 • O minte echilibrată, odihnită și informată cu lucruri folositoare
 • O inimă curată, cu gânduri pozitive și iubire față de cei semeni
 • Un trup bine intretinut cu un somn disciplinat si exercitii fizice
 • O ocupație care să-ti aduca satisfactii și prin care să contribui si la bunăstarea comunitatii

Pentru a te ajuta in călătoria ta spre o viață sanătoasa, îți oferim nu doar posibilitatea de tratare a afectiunilor dar mai ales sansa de a face preventie. Un tratament initial, urmat de o sedinta Bowen de intretinere odata la trei luni, te pot pastra sanatos. Mai mult, la noi se pot imbina armonios tratamentele de Bowen, Kinetoterapie, Psihoterapie. Gaseste-ti echilibrul cu ZEM!

De Ce Terapii Complementare?

In general, terapiile complementare si alternative sunt privite, asa cum le spune si numele, fie complementare medicinei alopate, fie un inlocuitor al acesteia. Cresterea popularitatii lor se datoreaza unui complex de factori, intre care nivelul crescut de stres din societatea actuala, care duce la cresterea numarului de imbolnaviri; scaderea increderii in medicina alopata; efectele adverse ale medicamentelor de sinteza si pretul mare al acestora;

curentului care militeaza impotriva intereselor companiilor farmaceutice etc.

Dar terapiile complementare reprezinta mult mai mult decat atat, fie si dintr-un singur motiv: ele trateaza holistic, ceea ce creste considerabil sansa restabilirii echilibrului fizic si emotional al persoanei care prezinta o afectiune cronica sau acuta. Sau al celor care isi doresc sa faca profilaxie, de exemplu parintii care vor sa-si pregateasca copilul de varsta cresei sau gradinitei pentru “confruntarea” cu diversele afectiuni ale copilariei.

Terapiile complementare sunt pentru:

 • tine, copiii, parintii sau bunicii tai, pentru vecini si prieteni sau doar cunostinte, indiferent de varsta
 • oamenii activi, stresati, care muncesc foarte mult in companii de IT, marketing, banci etc. si care sunt preocupati de sanatate, sunt atenti la ce mananca, poate fac sport dar totusi simt ca ceva in organismul lor trebuie “resetat”
 • parintii care sunt implicati in cresterea copiilor, sunt atenti la alimentatia lor, incearca sa evite medicamentele preferand deseori tratamentele homeopate sau alte terapii complementare
 • cei care fac parte din grupul pensionarilor ce merg des la medic, sufera de boli cronice dar incearca sa reduca efectul negativ al medicamentelor completand cu Bowen sau alte terapii complementare.
 • Avantaje
  • Abordarea holistica
  • Adresabilitatea larga a afectiunilor cronice si acute
  • Profilaxia
  • Lipsa efectelor secundare
  • Pretul scazut
  • Frecventa scazuta (o data la 7-10 zile, o sedinta de maxim 60 minute)
  • Dezavantaje
 • Acceptarea afectiunii
  • Necesitatea actiunii (apelarea la si efectuarea sedintele de terapie)

NU alternativ: La ZEM Center nu facem recomandari medicale si nu incurajam renuntarea la tratamentele alopate. Terapiile complementare vin sa adauge avantajele lor, nu sunt alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.