Ne indreptam spre Monarhie?

Din pacate alte subiecte nu mai exista in Romania. Totul se rezuma la proteste si declaratii politice. Exista pana la urma si expresia “din fericire”, pentru ca fara proteste nu se prea face nimic.

Eu am pana la urma o dilema mare. Daca lumea care a iesit in strada si o sa vrea monarhia in Romania? Ce o sa se intample cu USL, PDL si UDMR? Dupa cum vedeti UNPR nu exista pentru mine… este un partid intr-un balon de sapun.

Revenind la cei 500.000 de oameni pe care domn’soara Anastase i-a numarat pe degete, cred ca a fost cea mai inspirata pancarda afisata in Piata Universitatii!

Sticla de Sana

Tropaind prin oras cu masina vezi multe lucruri bizare, insa aseara chiar am ramas “masca”. Vezi idioti cu masini “bengoase” care se baga in fata unora de zici ca le-a luat masa strada personala, vezi soferi de week end care dorm la volan chiar daca semaforul e verde de seci de secunde, vezi meseriasi cu BMW-uri, Mertzuri sau alte rable din anii 80 inmatriculate in Bulgaria de se cred ca formula 1… multe vezi in trafic.

Aseara mergand linistit (in limita bunului simt), vad pe banda din mijloc un Suv mareeee si negru cu numarul de inmatriculare B-09-MUD, un Q7. O sa ziceti ca nu e nimic spectaculos in treaba asta, insa cand vezi ca se deschide geamul de la sofer si apare o sticla de 1 litru de Sana (sau lapte batut, sau ce naiba a fost acolo), care mai apoi pica “linistita” pe carosabil ramai putin masca. Oare ca sa ai o masina scumpa nu e cazul sa se dea un mic test?

Deci, daca mai aveti sticle si nu vreti sa le aruncati la gunoi, cautati aceasta masina pentru ca soferul stie sa le arunce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.