Cel mai bun program de fitness – Exerciții fizice ce te pot ajuta să te menții sănătos

Programul fitness presupune o buna conditie fizica si cuprinde: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii aparate complexe, metode de relaxare si intinderi.

O conditie fizica buna se va obtine prin miscare efectuata in mod regulat pentru se a imbunatatii functiile cardiace si respiratorii precum si pentru cresterea flexibilitatii, fortei musculare si  nu in ultimul rand pentru rezistenta organismului.

Recomandările specialiștilor legate de activitățile de fitness

Specialistii recomanda ca fitness-ul sa fie practicat la o intensitate moderata, timp de 30-60 min pe zi, de cel putin 2 ori pe saptamana. Exercitiile fizice intense sunt cele care ridica pulsul la o valoare de peste 70% din maximul ce poate fi atins iar acestea se pot efectua maxim 20 min/zi.

Exercitiile cardiovasculare au numeroase beneficii. Ele includ reglarea tensiunii arteriale, marirea cantitatii de colesterol bun (care îndeparteaza colesterolul rau din celule), scaderea cantitatii de colesterol rau, scaderea grasimii corporale, marirea densitatii capilare, scaderea cotelor anxietatii, tensiunii si depresiei.

Un beneficiu mai putin cunoscut al exercitiilor de fitness si aerobic este cresterea coordonarii neuromusculare. Studiile au demonstrat ca viteza vectorului nerv-impuls (adica timpul necesar pentru ca impulsul sa ajunga la creier si înapoi) este îmbunatatita prin stretching. Aceasta ajuta grupele musculare opuse sa lucreze într-un mod sinergic si coordonat.

Te asteptam la Activ Club Fitness & Aerobic Bucuresti pentru programul Fitness! Vei observa schimbari benefice organismului tau intr-un timp foarte scurt!

Consulta Programul Fitness, tipul de Abonament care ti se potriveste si inscrie-te la cursuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.