Numerologia ca semnificatie – Ce este Numerologia?

Este o stiinta filosofica aparuta cu 4736 inainte de Hristos. Persoanele care traiesc dupa filosifia cifrelor luate ca linii definitorii, cu combinatile pe care le dezvlota , dupa zi / luna / an / perioada / epoca / era .

Clarvazator numerolog :  o  persoana cu  darul sau puterea de a deslusi lucruri ascunse , nestiute si mai ales viitorul.

Macrocosmosul :  Lumea in totalitatea ei Universul – FAIMA!

Microcosmos :  Reprezentarea omului – ca reproducere a universului –  Lumea Interioara! SANATATE SI ARMONIE.

Intelegerea semnificatiei numerologice , combinatia numerelor de la  1 la 9 ,  cat si a zilei de nastere / luna / an / perioada / epoca , reprezinta energia care da viata vibratiei ocsilatorie , periodica , care ne inconjuara in permanenta si care exercita o influenta esentiala asupra vietii noastre , deteminându-ne comportamentul.

Calculele numerologice si observatiile individuale se fac de catre persoane initiate si care stapanesc in ansamblu complet , tainele numerologice , sunt singurele care pot da sfaturi sau pot face observatii in trecutul , prezentul si viitorul unei persoane.

Cifra 9 – Cunoasterea Inaltimii , înaltarea , miscare in sus , cresterea

Cunoasterea Inaltimii , înaltarea , miscare in sus , cresterea:

  • Forta care inforeste , iubirea , bucuria , fericirea , multumire , stima, respect, emotie si buna cuviinta.
  • Pasional , gata de actiune , agresiv , vesnic pripit , temperamentabil , forta de transformare, curatire , patima , nerabdare, dorinta de respect , Generos.
  • Cand nu e intels , se intristeaza se izoleaza , se autodistruge.

Atras/a si de oamenii care au , sau par ca sunt cu , bani . zilele de nastere : 7 , 16 , 25

Atras/a si de oamenii care comanda , conduc sau de cei care sunt pe valul diplomatiei si artistice ,  chiar devenind un drog/otrava. ziele de nastere : 6 , 15 , 24.

Atrasa/a si de oamenii pasionali , care pun dragostea pe primul loc in viata , chiar daca se simt sub papucul acelor persoane . Si chiar daca neincredera , nestatornicia , evazivul îi fac sa se infurie , si risca sa se distruga merg pana la capat. Cei cu ziele de nastere : 3 , 12 , 21  , 30.

Zilele corespondente :  9 , 18 , 27 .

Lasă un răspuns