Weekend-ul plin de baschet

Tocmai s-a incheiat un weekend plin de baschet. Mult asteptatul concurs de dat de sus a dezamagit insa. Asa se intampla cand principalul favorit e de 5′9″. Poate cel mai impresionat a fost Shannon Brown (6′4″) care a alergat un teren intreg doar ca sa dea un dunk simplu.

E greu sa fii creativ cand abia ajungi la cos. In opinia mea, concursul nereusit de anul asta se datoreaza faptului ca Nate Robinson a fost desemnat castigator anul trecut. Howard a avut dunkuri mai bune atunci si originale, iar Nate a castigat pentru ca lumea ii prefera pe cei cu sansa a doua. E greu sa ai un concurs reusit fara nici un superstar.

DeRozan spunea inainte de concurs ca nu a pierdut nici un concurs de dunk pana atunci. Ma intreb insa cum le-a castigat pe celelate. M-am uitat la un clip pe NBA, cu 10 dunkuri de-ale lui, si erau foarte spectaculoase, dar asta in conditiile in care le-a dat peste aparatori. Dar cand esti singur cu inelul e nevoie de mai mult decat sa sari. E nevoie si de creativitate.

Am vazut dunkuri mai frumoase la Wade in All Star Game-ul de duminica, meci care a a fost peste asteptari de bun. Si asta un fata celei mai numeroase audiente la un meci de baschet, 108,713 de spectatori. Cu vreo 107 mii mai multi spectatori decat au fost la ultimul meci al lui Nets.

Inca un fapt interesant, singurul jucator strain din echipa Estului a fost Al Horford din … Republica Dominicana.

Lasă un răspuns