Soluții noi de la producători vechi pentru mobila la comanda

Casele in care locuim sunt din ce in ce mai moderne, beneficiind de mobilier construit perfect, cu tendinte futuriste si cu o integrare corecta a tuturor electronicelor si electrocasnicelor pe care le detinem.

Este cert faptul ca pretentiile sunt mai mari, insa este la fel de cert si faptul ca oferta este una mai bogata si mai interesanta, cel putin atunci cand vine vorba despre mobilier. Daca pe piata mobilierului gata construit exista cateva magazine care au reusit sa isi contureze niste clienti fideli si o imagine foarte buna, pe piata mobilierului la comanda se dau lupte grele.

Aflati pe piata de mai bine de 10 ani, cei de la acest concept au reusit sa se evidentieze pe aceasta piata, gasind solutii inovatoare la probleme relativ simple. Este adevarat ca, din pacate, aria de lucru a celor de la Mobilakoncept este inca destul de restransa, rezumandu-se la Bucuresti, insa este la fel de adevarat ca exista si in tara tendinta de evolutie pe piata mobilierului la comanda.

Care sunt acele elemente care au facut acest concept un adevarat formator de opinie pe piata mobilierului la comanda?

Evident, fiecare client cauta la un furnizor de servicii calitate. Calitate au foarte multi producatori. Pana la urma, pretentiile sunt, asa cum am spus, mai mari iar atentia la detalii este si ea din ce in ce mai mare. Exista o serie de alte elemente, desi marunte, care conteaza in intregul ansamblu al unei afaceri de acest gen:

  • Consultanta. Unul dintre motivele pentru care aria de lucru a celor de la Mobilakoncept este inca doar in Bucuresti, este faptul ca isi focuseaza toata atentia asupra unei consultante de buna calitate. Practic, inaintea inceperii unui proiect, un reprezentant al firmei sta de vorba cu clientul si incearca sa obtina de la acesta toate informatiile necesare transpunerii ideilor in realitate. Consultantii nu au rolul doar de a prelua idei, ci si de a veni cu idei bazate pe o vasta experienta.
  • Proiectare mobila 2D si 3D. Un alt punct forte este faptul ca proiectele capata o imagine clara, inainte de a fi puse in practica. Gratie programelor moderne de proiectare, clientul poate sa isi vada piesele de mobilier inainte de a plati pentru ele si poate sa faca retusuri serioase, in cazul in care ceva nu este in regula.
  • Atentie sporita la transport si montaj. Multe dintre companiile care produc mobila la comanda aleg sa lase clientul sa isi monteze mobila si sa o transporte. Un punct foarte atractiv este faptul ca Mobilakoncept are masini special destinate transportului de mobila si face totul de la A la Z: creare, transport, montaj.

Par a fi lucruri marunte, insa privite in ansamblu, pot genera multumire totala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.