Pericole de tip „COLECTIV” în Ploieşti!?

După dezastrul produs de incendiul din clubul COLECTIV, a apărut  în mass-media o avalanșă de informații referitoare la funcționarea fără a îndeplinii condițiile de legalitate a mai multor instituții publice sau societăți comerciale ce dețin spații de utilitate publică.

Acestea funcționează fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor,  existând riscul de producere a incediilor făr a putea fi asigurate  siguranța și protecția vieților oamenilor în cazul producerii unui astfel de eveniment.

Aproape zilnic apar comunicate prin care sunt anulate concerte, competiții sportive sau alte manifestări publice ce urmau să se desfășoare în  astfel de spații, motivul fiind neîndeplinrea condițiilor de siguranța și protecție la incendiu.

Drept urmare, foarte mulți dintre noi ne întrebăm dacă mai există vreun astfel  de loc  în Ploiești, în care să se poată merge în siguranță, fară  frica de a nu mai ieși viu în cazul producerii unui eveniment nedorit.

Considerând că nu este suficientă doar anularea acestor evenimente, ci o evidențiere clară a acestor locuri, urmată de interzicerea activității lor până la intrarea în legalitate prin îndeplinirea condițiilor de siguranță și protecție a oamenilor, am înregistrat la Registratura Municipiului Ploiești o adresă scrisă, prin care am solicitat domnului viceprimar cu atribuții de primar  verificarea tuturor spațiilor publice de mare capacitate, construcții cu destinație de utilizare permanentă sau temporară pentru organizare de evenimente cultural-artistice, sportive sau altele și suspendarea dreptului de funcționare  până la intrarea în legalitate a celor care nu respectă normele de prevenire și stingere a incendiilor.

Ploieștiul unde dăm în gropi

DA! Asta pățim în fiecare zi în Ploiești. Dăm în gropi! Și fără să ne propunem să inventăm roata, am inițiat o acțiune; atacăm gropile din Ploiești, prin semnalizarea lor și implicit a autoritatilor.

Într-un oraș distrus de „reconstrucția” liniilor de tramvai, avem sute de străzi lovite de nesimțirea și indiferența administrației publice a Municipiului Ploiești. Gropile și șanțurile ne distrug zilnic mașinile, dar primim și o recompensă pe masură.

Suntem fericiții locuitori ai unui oraș dominat de poluare, restricții, infracțiuni și politicieni demagogi. Toți cu idei și proiecte, FĂRĂ SĂ FACĂ NIMIC! Nu avem voie să astupăm gropile, că intervenim asupra domeniului public. D

ar dacă toți „morții” care sunt responsabili de calitatea drumurilor publice din Ploiești nu știu că sunt gropi, le vom arăta noi. Și zilnic vom trimite către autorități poze cu străzile pe care circulăm și ne rupem mașinile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.