Ce este mai sexy la un bărbat – 3 Momente când acesta este irezistibil

1. Când spune ce gândește și ce simte

  • „Când te-am văzut, am uitat tot”
  • „O să mă gândesc la tine când o să fiu în avion”
  • „Ce mult m-am bucurat când te-ai uitat la mine”
  • „Vreau să mă sprijini mereu”

Sunt foarte puțini oameni care exprimă deschis ceea ce gândesc și simt. Și mai puțini dintre aceștia sunt bărbați. Dar, Doamne, cât de adorabil este să ai un astfel de bărbat lângă tine! O stare de vulnerabilitate asumată. Putere adevărată.

Știu cine sunt. Asta e ceea ce simt. Asta e ceea ce se întâmplă înăuntrul meu. Ăsta este adevărul meu interior. Și nu are de ce să îmi fie teamă să o arăt. Ba chiar mă bucur să pot împărtăși. Să îți pot arăta felul în care mă atingi și cum se preschimbă culorile lumii mele interioare, întâlnindu-te pe tine.

Este, poate, cel mai frumos cadou pe care îl poate face un bărbat unei femei. Ne plac cadourile și toate celelalte gesturi de afecțiune și adorație tocmai pentru că sunt simboluri a ceea ce el simte și gândește. Dar să exprime ȘI prin cuvinte ceea ce gândește și simte!!… ❤

E adevărat, mie, una, îmi place să aud. Comunicarea este limbaj de iubire principal. Mă sufoc dacă nu avem ce vorbi. Persoanele apropiate din viața mea sunt acelea cu care mi s-a întâmplat să am conversații de 7 ore la telefon. Ador când uităm și de somn doar pentru că avem atât de multe să ne spunem. Comunicarea este foarte delicioasă.

Și, prin urmare, în opinia mea, cheia creării intimității. Poți să fii gol fizic lângă cineva, dar să nu te simți apropiat. Însă în momentul în care celălalt s-a deschis și ți-a arătat lumea lui interioară, ți-a povestit ce se întâmplă cu el, ce gândește, ce simte…

Între voi s-a creat cea mai autentică legătură. Singura care nu poate fi tulburată de nimic altceva. Vă cunoașteți lumile interioare. Știți ce se întâmplă unul cu celălalt. Asta înseamnă intimitate, înseamnă încredere, înseamnă iubire.

2. Când cunoaște universul feminin

Există momente trăite cu un bărbat care mi se înscriu pe dinăuntru. Momente care îmi stârnesc o stare de atâta încântare… Mă simt cucerită de-mi vine să spun atunci și acolo: „DA, sunt a ta pentru totdeauna!”  Îmi strălucesc ochii. Zâmbesc pe de-a întregul.

Și în acele momente înțeleg din ce e făcută compatibilitatea.

Un astfel de moment l-am trăit într-o seară oarecare, probam câteva ținute. Pentru un eveniment de mai multe zile. Pusesem pe mine o rochie nouă, însăilată potrivit modificărilor pe care voiam să i le fac. Defilez. Către oglindă, dar prin fața lui.

Mă întorc când pe o parte, când pe alta, apoi încep să îi explic de ce și cum vreau să modific. Mă duc înspre el. Vine înspre mine. Pune mâna pe rochie și mi-o strâmtează pe un șold. Mă uit în oglindă. Mă luminez. Chiar era mult mai bine!

Am adorat implicarea lui. Am adorat că exista în amândoi imboldul de a crea cea mai bună potrivire între mine și rochie.

Și, apropo de cele scrise mai sus, mi-a spus: „E frumoasă. Și arată bine pe tine. De cum ai pășit în cameră am știut că e ce trebuie”… ❤

De regulă apreciez părerea unui bărbat. Pentru că el vede lucrurile dintr-un unghi care mie e posibil să nu-mi fie accesibil. În plus, eu, ca femeie, sunt menită să plac bărbatului. Nu în primul rând. În primul rând e important să-mi plac mie.

Să fiu încântată eu, cu mine, de mine, pentru mine. Să mă văd în oglindă și să radiez. În al doilea rând, însă, cui pe lume mi-aș mai putea dori să plac? Lui, desigur.

Să îl atrag, să îl încânt. Să mă dorească. Să ne dorim. Să ne încântăm unul pe altul cât mai mult cu putință. Ori, pentru asta, așa-i că-mi rămâne să descopăr, să cunosc… ce îl încântă? Ce-i place? ?

Ador când un bărbat își bagă nasul în treburile mele femeiești. Când e alături de mine, preocupat, interesat. Mă ajută să aleg. Dacă mă întrebi pe mine, exact acolo și ar trebui să fie nasul lui. ?

De altfel, este mecanismul ingineriei creației, al împreunării energiilor feminine-masculine. Este secretul marilor seducători. Sau, ca să o simplificăm, strategie de vânătoare. Tu, ca vânător, te duci pe teritoriul prăzii.

Te duci în mediul ei. Porți haine de camuflaj. Care reprezintă felul în care te integrezi în peisaj. Ca să nu fii perceput ca un intrus. La fel se întâmplă și cu o femeie. Ca să o cucerești, ai nevoie să îi cunoști universul, să iei parte la el. Să îi vorbești limba.

Să îi cunoști obiceiurile. Ce o atrage, ce o sperie. Cum o faci să se simtă în siguranță. Ce îi place, ce o întristează, ce o preocupă. Să contribui, să fii acolo.

Există mulți bărbați care se comportă ca niște intruși. Dau buzna în lumea ta. Nu-ți simt răspunsurile. Sau nu țin cont de ele. Vor să ia pur și simplu ce își doresc. Pentru că ei își doresc. Vor să îi placi și să li te oferi. Dar te abordează brutal.

Sunt stângaci. Ne-experimentați. Și vor sfârși întotdeauna prin a fi alungați. Dacă e vreun lucru care face o femeie să se retragă, acela e să fie bruscată. Forțată.

Alt argument este că unei femei îi place să fie cunoscută. Un bărbat nu vrea, de regulă, să te bagi în lucrurile lui, în treburile lui, în gândurile lui. Dar femeia vrea să știi totul despre ea.

De asta și este atât de complexă. E un curcubeu întreg de stări, e un alfabet întreg de gânduri. E plină de trăiri. E o schimbare continuă. Pe care vrea să le împărtășească. Femeia mereu vrea să împărtășească. Să se împărtășească.

Și va căuta pe cineva cu care să o facă. Care vrea să știe totul despre ea.

3. Când știe cine e și ce vrea

Nu există nimic mai sexy pe lumea asta decât un bărbat care știe cine e și ce vrea. Indiferent de nivelul de auto-cunoaștere la care a ajuns. E o calitate aparte pe care o are un bărbat pornit în călătoria cunoașterii de sine. Și a trăirii vieții din plin.

E stâpân. E stăpân pe ceea ce a cucerit. Indiferent dacă e mai mult sau mai puțin din sine însuși. Dar are un scop, o menire, o chemare. A început să își aparțină lui însuși. Să trăiască conștient și intenționat. Viața nu i se întâmplă. Nu e purtat ca o frunză, de vânt, din experiență în experiență, dintr-un loc în altul.

Are personalitate. Distinctă. Cunoaște lucruri, are preferințe. Rafinate, distilate. Are stilul lui. Are un plan. Construiește ceva, se îndreaptă înspre undeva. Știe la ce e bun. Știe ce-i place, ce preferă, ce i se porivește. Folosește resursele interioare.

Este generos. În general oamenii care se cunosc pe ei înșiși sunt generoși. Au descoperit comoara dinăuntrul lor. Știu că pot. Știu că au. Știu cum.

A învățat să își asume responsabilitatea. Să își accepte limitările. Sau să le depășească. Știe să creeze momente. Știe că depinde de el. Știe că totul se învață. Știe ce să facă cu ceea ce are. De ce se află în situația în care e.

Cum îmi place mie să spun,  e un bărbat „care știe ce caută în viața lui”. Alături de un astfel de bărbat viața e mult mai frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.