Oamenii nu actioneaza destul

Toti sunt vinovati pentru ca nu actioneaza indeajuns si acesta este cel mai obisnuit raspuns pentru un scop esuat. Multi oameni seteaza teluri mari, dar problema este faptul ca ei nu isi doresc sa depuna efortul si munca ce sunt necesare pentru a isi atinge scopul propus.

Actiunea este ca un pod care face legatura dintre telurile tale si realitatea ta. Daca tu nu faci nimic, sa nu te astepti sa iti ploua cu bani din cer si sa iti umple astfel contul din banca. Acest lucru nu o sa se intample niciodata. Chiar daca iti doresti sa castigi la loterie, tot trebuie sa iesi din casa pentru a iti lua un bilet.

Si nu mai cauta strategii rapide sau planuri care nu au nevoie de nici un fel de munca. Stii de ce oamenii inca cred in schemele de imbogatire rapida ? Raspunsul este ca oamenii sunt pur si simplu lenesi si ei prefera o scurtatura in loc sa munceasca pentru a isi atinge telurile.

Nu lasa niciodata acest lucru sa ti se intample si tie. Solutia pentru a iti atinge telurile propuse este sa muncesti mult in acest scop si pentru acest lucru nu exista nici o scurtatura.

Ei urmeaza o strategie gresita

Indiferent de cat de repede fugi, daca continui sa fugi spre vest, nu o sa vezi niciodata rasaritul soarelui. Strategia ta pentru a iti indeplini scopurile este o parte vitala pe care nu ar trebui sa o ignori. Si majoritatea oamenilor s-au gandit ca, pentru a isi atinge telurile, trebuie doar sa munceasca mai mult.

Acest lucru este adevarat pana la o anumita limita. Strategia de care ai nevoie pentru ca sa ajungi sa castigi 100 de mii de dolari pe an este foarte diferita de strategiile pentru a castiga 10 milioane de dolari pe an. De exemplu, daca muncesti intr-un job pe baza de salariu si castigi 5000 de dolari pe luna, nu ai nici un mod de a castiga 10 milioane pe an, indiferent de cat de mult muncesti.

Lasă un răspuns