Cum functioneaza ZZ Snore ?

Atunci cand dormi, muschii din corp se relaxeaza. Si datorita muschilor relaxati din zona gurii, pasajele nazale se strang si aerul pe care il respiri trece peste tesutul moale. Prin urmare, aerul face ca tesutul moale sa vibreze si sa provoace sforaitul. Pentru a elimina in mod complet problema sforaitului, poti folosi sprayul ZZ Snore, care este un agent de lubrefiere a tesuturilor moi, care duce la constrictia muschilor din gat, a muschilor faciali si a muschilor din gura si duce la dilatarea tesuturilor nazale. Pe aceasta cale, acest spray testat clinic ajuta la oprirea sforaitului repede si sigur.

Ce beneficii pot fi castigate atunci cand folosesti sprayul ZZ Snore ?

  • -ai parte in mod garantat de un linistit si odihnitor
  • -te poti bucura de o mai buna calitate a vietii, datorita acestui somn odihnitor
  • -creste rezistenta in caile aeriene superioare
  • -eficient pentru diferite nivele de sforait
  • -te poti trezi reimprospatat

Sprayul ZZ Snore este sigur pentru utilizare ?

Fara a isi lua o masca de tip CPAP, utilizatorii pot elimina in mod complet problemele de sforait, fara nici un efect secundar negativ. Prin comparatie cu alte dispozitive de sforait, sprayul ZZ Snore s-a dovedit a fi sigur si usor de folosit, oferind rezultate bune pe termen lung. Acest spray nazal functioneaza bland pentru a reduce putin starea de relaxare a muschilor si a reduce sforaitul.

Cum il poti folosi ?

Inainte de a te culca, aplica 5 sau 6 pufuri in fiecare nara. Pentru a avea parte de rezultate si mai bune, aplica conform instructiunilor de folosire de pe flacon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.