Colier cu fir transparent și piatră strălucitoare – o bijuterie apreciată de femei

Un colier cu un fir transparent și o piatră fațetată a devenit una dintre cele mai populare bijuterii. Acest colier completează orice ținută, indiferent că vorbim de una de zi sau de noapte, deoarece fațetele pietrei reflectă frumos lumina.

Un astfel de colier este atât de ușor, încât vei uita că-l porți la gât. Îți vei aminti de el atunci când cei din jurul tău te vor privi și îți vor face complimente. Nu trebuie să te gândești la ce haine vei purta când îți vei pune acest colier la gât, deoarece se potrivește cu orice ținută.

Orice persoană, indiferent de vârstă poate purta bijuterii. Un astfel de colier este o alternativă pentru piercingul microdermic (prin intermediul microimplantării, pe piele sunt aplicate câteva ștrasuri).

pandantiv-argint-carte-as

Când poți purta colierul cu fir transparent?

O astfel de bijuterie poate fi purtată oricând, deoarece înfrumusețează orice ținută. Adesea, femeile poartă acest colier în următoarele situații:

❤️ La ocazii speciale

Indiferent dacă alegi să porți o rochie neagră lungă sau scurtă, un pandantiv strălucitor îți va completa ținuta. Poți alege dintr-o varietate de nuanțe, pentru a fi sigură că pandantivul se potrivește cu țesătura rochiei. Înainte de a-ți pune colierul la gât, ia în calcul și gradul de iluminare al sălii în care se desfășoară evenimentul.

❤️ La o ținută casual

Având un design minimalist, acest colier cu fir transparent și pandantiv poate fi purtat în fiecare zi, deoarece se potrivește atât la o bluză largă, cât și la o rochie decoltată.

❤️ La birou

Un costum clasic te va ajuta să ieși în evidență, doar dacă vei purta și o bijuterie cu un pandantiv strălucitor. Aici poti vedea cateva modele de coliere frumoase cu pandantiv – https://eleni.ro/c/coliere-si-pandantive-argint/

pandanditv-argint-semn-infinit

Tipuri de pietre

Pentru colierele cu fir transparent se folosește cubic zirconia sau cuarț sintetic. Pietrele colorate strălucesc foarte tare atât în lumina soarelui, cât și în lumin artificială. Există o mulțime de modele de pandantive, deci poți alege o piatră pe placul tău care să-ți evidențieze trăsăturile frumoase.

Pentru a pune piatra într-un cadru invizibil, bijuteriile utilizează un suport cu gheare și astfel, creează iluzia că piatra strălucitoare atârnă în aer. Colierele cu fir transparent pot avea un pandantiv cu o piatră tăiată în diferite forme, fixată într-un cadru din aur sau argint.

Aceste coliere au de obicei un fir transparent cu o dimensiune de 38-45 cm, însă bijuterierii pun la dispoziția clienților și coliere cu fire mai lungi, pentru a le permite să poarte mai multe în același timp.

Un astfel de colier poate fi purtat zilnic. Este recomandat ca bijuteria să fie depozitată într-o cutie specială pentru a evita formarea cutelor pe firul transparent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.