Asa, ca de bun venit

Mai m-am gîndit. Mai ne-am gîndit. Acesta nu este un mesaj Fulga style, ci este un mod de a începe ceva. Acest ceva. Acest blog care ne va însoţi gîndurile de zi cu zi şi noapte de noapte, impresiile de la un eveniment la altul, trăirile interne, de fiecare dată cînd ne apucă şi cele externe de fiecare dată cînd vă apucă.Pentru că se întîmplă multe, chiar dacă e criză.

Pentru că atît Timişoara, cît şi Aradul au ceva de spus şi ar putea să o spună încântător. Aşa că just POST it! Judecă ce nu îţi place, spune ce îţi place, povesteşte-ne ce ţi s-a întîmplat, uimeşte-ne cu ce anume ai vrea să ţi se întîmple.

De azi înainte, de acum încolo, de la Timişoara la Arad, de la Arad la Timişoara, pentru o cauză nobilă, pentru a descoperi ce anume e interesant pentru tine, pentru cel de lîngă tine, pentru toţi.

O carte sau mai multe, un film sau mai multe, o muzică bună, nebună sau mai multe, impresii pentru cei greu de impresionat, dueluri în idei şi preferinţe. Ne lăsăm criticaţi fără complexe, ne lăsăm lăudaţi fără să depăşim nivelul normal de self-esteem, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne distrăm cît putem.

Cea mai mare fotografie a oraşului Tokyo din toate timpurile.

O panoramă de 360 grade a oraşului Tokyo a fost publicată recent şi este calificată drept cea mai mare fotografie a orașului Tokyo creată vreodată și a doua cea mai mare fotografie din lume.

Tokyo Tower Gigapixel Panorama este cea mai recentă fotografie din seria Gigapixel de fotografii panoramice realizate de firma 360Cities.

Cel care a realizat fotografia este fondatorul companiei 360Cities, Jeffrey Martin, iar durata realizării a fost de șase ore. Imaginea oraşului Tokyo este captată în 600.000 de pixeli.

Dacă ar fi tipărită la rezoluție normală, fotografia panoramică va avea 100 metri lungime și 50 metri înălțime.

Martin a creat panorama din 10000 fotografii individuale de înaltă rezoluție luate din Tokyo Tower. Aceste mii de fotografii au fost apoi alcătuite într-o singură imagine pe un workstation Fujitsu CELSIUS R920. Calculatorul cuprinde două 6-core CPU, 192 GB de RAM, și un 4GBplacă grafică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.