10 Lucruri despre relaţii pe care le-am învățat

Dacă unui bărbat îi vine greu să aleagă între tine și o altă femeie nu înseamnă că vă iubește pe amândouă în egală măsură. Bărbații sunt nehotărâți doar atunci când nu sunt siguri pe sentimentele lor.

Da, poți fi o persoană importantă pentru el, poate avea sentimente pentru tine, te poate considera o femeie frumoasă, inteligentă sau una cu care ar putea să fie în viitor, dar, atâta timp cât ești o opțiune și trebuie să lupți cu alte femei pentru sufletul lui, nu te iubește.

Nu poți face un bărbat să te iubească oferindu-i sex. Nici dacă îi oferi privilegiul de a fi primul bărbat din viața ta și nici dacă ești, probabil, cea mai bună parteneră sexuală de care a avut parte. Sexul este parte importantă a unei relații, nu motivul pentru care să întemeiezi una. Cel puțin, nu una serioasă.

Dacă unui om îi pasă de tine, își va face timp oricât de ocupat ar fi. Indiferent dacă are două job-uri, cursuri la facultate și mai și face voluntariat.

Atunci când ești important pentru un om, va găsi cel puțin câteva minute pentru a asculta ce ai de zis și câteva ore pe săptămână pe care să ți le dedice. Oamenii care te consideră cu adevărat important nu-și verifică agenda când e vorba de a petrece timp împreună cu tine.

Dacă tu nu poți iubi un om care ar face orice pentru tine, asta nu te face un om rău. Da, e minunat să fii iubit enorm de o persoană, dar dacă tu nu poți răspunde la fel sentimentelor pe care ți le arată nu e pentru că ești un om rău sau nu ești capabil de dragoste.

Poate încă nu te-ai vindecat de iubirea pentru o altă persoană sau, poate că, omul care te iubește, nu e suficient de bun la un capitol care e esențial pentru tine. Relațiile în care există dragoste sunt cele mai frumoase dintre toate, dar, în absența unei potriviri reale, dragostea este, de cele mai multe ori, de prisos.

Pauzele în relații nu au rolul de a revitaliza dragostea, ci sunt un semn că relația respectivă nu mai este lucrul pe care îl dorești.

De la o despărțire temporară și până la una definitivă sunt, de obicei, câțiva pași pe care o să-i faci din moment ce ai avut deja curajul să conștientizezi că ai nevoie de o pauză. O relație cu un om nu-i un film căruia îi poți pune pauze și la care poți reveni atunci când ai chef să o faci. S

unt aspecte ale unei relații la care este recomandabil să lucrezi cu răbdare, dar o nepotrivire de caractere nu se poate, de obicei, drege atât de simplu.

Lasă un răspuns