CAUTI PETRECERI PENTRU COPII GHENCEA?

Ai ajuns unde trebuie!

Fun4All Club si propune sa organizeze cele mai tari petreceri pentru copii Ghencea.

Este ziua de nastere a micutului tau si iti doresti ca aceasta sa fie o zi speciala in care el sa se simta deosebit si sa se distreze?

Copiii isi asteapta cu nerabdare ziua de nastere tot anul si isi doresc cu siguranta o petrecere spectaculoasa unde sa se poata distra pe cinste in compania dumneavoastra, dar si a altor copii.

Iata ca acum aveti ocazia sa organizati o petrecere frumoasa pentru copilul dumneavoastra si sa va bucurati impreuna cu toti invitatii, mici si mari de cateva ore minunate. Noi, cei de la Fun4All Club Ghencea va ajutam sa puneti la punct toate detaliile pentru ca totul sa iasa perfect.

Cele mai frumoase petreceri pentru copii Ghencea le organizam in clubul de distractie din Strada Prelungirea Ghencea 65B, Sector 6, intr-un spatiu de vis, conceput cu atentie pentru a fi adorat de orice copil. Aici este o lume a copiilor, cu jucarii, carti, culori, povesti, muzica si mancare buna.

Petrecerea de ziua copilului nu trebuie sa fie un eveniment la care parintii si copiii sarbatoresc si se distreaza separat, iar noi stim acest lucru foarte bine.

Prin urmare, am creat spatiul de joaca si locul de desfasurare a petrecerii astfel incat parintii sa poata interactiona cu copiii, sa-i supravegheze discret, sa intervina atunci cand considera necesar si sa se poata simti bine impreuna. Petrecerile pentru copii organizate in clubul din zona Ghencea sunt ocazii speciale cand parintii si copiii se pot distra impreuna, chiar daca cei mari au un loc in care se pot retrage din cand in cand pentru a socializa cu ceilalti parinti si pentru a se destinde. Aflati in cafeneaua destinata parintilor, adultii pot urmari pe camerele video activitatea copiilor, se pot asigura ca acestia sunt in siguranta si ca petrecerea decurge frumos pana la final.

Ce stiu copiii sa faca cel mai bine? Sa se joace! Si o fac extrem de bine. De aceea am creat clubul Fun4All, un loc de petreceri pentru copii unde intr-adevar toata lumea se distreaza.

Lenjerie de pat pentru copii single Disney Princess Style

Lenjeria pentru copii Disney Princess Styleeste alegerea perfectă pentru crearea unui mini-univers al prinţeselor, chiar în dormitorul copilului. Combinaţia inedită între personaje de basm şi culori vii vor oferi un cadru vesel, exuberant, de aventură şi poveste.

Lenjeria pentru copii Disney Princess Style este perfectă pentru o cameră de fetiţă. Dimensiunile sale o fac o opţiune pentru un pat single. Micuţele vor simţi că au universul prinţeselor Disney chiar în dormitorul lor, doar cu ajutorul lenjeriei pentru copii Disney Princess Style.

– 100% produs oficial Disney

– Cearceaf de pilotă cu două fețe: 135cm x 200cm

– Față de pernă: 50cm x 75cm

– Compoziție: 50% bumbac şi 50% microfibră

– Culori: variate

Întreţinere 

– Spălare la temperatură maximă 40C

– Se poate usca automat la viteză medie

– Se calcă cu fierul de călcat la temperatură medie

– Nu se curăţă chimic

– Interzis utilizarea înălbitorului

Lasă un răspuns