Asorteaza umbrela personalitatii tale!

In ultimul timp, vremea a fost atat de schimbatoare incat umbrela a devenit un obiect indispensabil. Si mai mult decat un obiect, este un accesoriu care vorbeste despre tine in timp ce te protejeaza de picaturile de ploaie care ameninta sa iti strice coafura si machiajul.

Cum iti alegi umbrela perfecta?

Cel mai indicat este sa te lasi purtata de instincte in achizitionarea unei umbrele. Daca esti o fire vesela si optimista, poti alege una cu imprimeu sau mesaj amuzant, care sa smulga trecatorilor un zambet chiar daca afara ploua. Daca tinutele tale sunt predominant elegante, alege o umbrela clasica, uni. Daca esti o fashionista inraita alege una conform ultimelor tendinte, care sa se potriveasca hainelor tale trendy, sau chiar una pretioasa, vintage.

Umbrela sau pelerina de ploaie?

In aceasta batalie, umbrela sigur castiga din punctul de vedere al modei. Pelerina este inestetica si ocupa mult spatiu daca o impachetezi, in timp ce umbrela incape usor in geanta si poti sa o asortezi tinutelor tale.

Umbrela este un accesoriu care te scoate rapid din incurcatura pe timp de ploaie. Nu te multumi cu una banala, care nu spune nimic despre tine, ci alege o umbrela originala, care te scoate din anonimat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.