13 informatii despre labuta cainelui tau

  1. Pernutele lui sunt formate in mare parte de un tesut gras, motiv pentru care poate merge prin zapada fara a i se face frig.
  2. De asemenea, pernutele ii protejează în timp ce se aventurează pe un teren foarte cald sau teren accidentat.
  3. Cu toate acestea, pernutele se pot arde sau pot face basicute pe suprafețe fierbinți (cum ar fi pavaj-ul fierbinte de vară), sau se pot irita de la sare sau alte substanțe chimice. Labutele pot fi rezistente, dar ai putina grija pe unde merge cainele tau (Si da, papucii de câine sunt un lucru.)
  4. Există glande sudoripare pe labuta cainelui.
  5. Majoritatea greutatii este suportata de partea frontala a labutei
  6. Stii ca pintenul care se afla la cativa centimentrii deasupra labutei, este o ramasita a unui gheare (Nu toti cainii au acest pinten)
  7. In zilele noastre, ei folosesc acest pinten pentru a ii ajuta sa tina mai bine osul sau jucaria favorita.
  8. Iar unii câini încă folosesc în mod activ acest pinten, atunci când merg pe teren montan sau accidentat.
  9. Unele rase care au fost crescute în zonele cu climat rece, cum ar fi: Saint bernard-ul sau Newfoundland , au labutele mai late pentru a le oferi o aderență mai bună pe zăpadă și gheață.
  10. Unele rase, cum ar fi Akita, Doberman sau Ogarii , au “picioare de pisica”, care sunt mai mici,  si mai flexibile. Acest lucru le permite sa exceleze atunci cand vine vorba de rezistenta la alergat , deoarece labele lor sunt usoare.
  11. Inotatori innascuti precum Labradorul,au labutele dezvoltate in forma de panza.
  12. In cazul in care cainele tau incepe sa se linga excesiv pe labute, poate fi un semn ca are o rana deschisa sau o infectie si trebuie dus de urgenta la veterinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.